Impressum | Astratex.nl
Ruilen en retourneren

Uw winkelwagen is leeg

Und das ist sehr schade. Fügen Sie etwas hinzu aus Favoriten oder sehen Sie sich unsere Neuheiten.

Impressum


Datum: 17.8.2022

Impressum

Identificatie van de aanbieder

Het volgende bedrijf is verantwoordelijk voor de inhoud van de website (www.astratex.nl):

ASTRATEX a.s.

Statutaire zetel: Na Maninách 315/4, Holešovice, 170 00 Praha 7, Tsjechische Republiek.

Telefoon: 0049 341 9467 95 60 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00)

E-mail:  info@astratex.nl


Zaakvoerders die bevoegd zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen: Ing. Miroslav Tesař, Jozef Kováč

Registerhoudende rechtbank: handelsregister van de Stedelijke Rechtbank te Praag, sectie C, nummer 163465.

ID nr.: 25944355

Identificatienummer voor belasting over de verkoop: CZ25944355


Verwijzing naar de auteursrechten

Voor publicatie, reproductie en verspreiding van de inhoud van dit aanbod is de toestemming van de aanbieder vereist. Citaten moet worden gegeven met verwijzing naar de auteurs en de bron.

Kruisverwijzingen

Het bedrijf ASTRATEX a.s. is als aanbieder van content verantwoordelijk voor de eigen content, die het bedrijf op deze website onder de URL (www.astratex.nl) ter beschikking stelt, in overeenstemming met de algemene wetgeving. Kruisverwijzingen (links) naar content die door andere aanbieders ter beschikking wordt gesteld, betekenen niet dat deze content op zichzelf eigen is. Het bedrijf ASTRATEX a.s. maakt gebruik van de technische omstandigheden en voordelen van de aankoppeling van informatie met behulp van verwijzingen van informatie en stelt in dit verband inhoud van derden beschikbaar voor gebruik. Het bedrijf ASTRATEX a.s. is niet wettelijk verplicht om de externe inhoud, waar het bedrijf in het aanbod naar verwijst, doorlopend te controleren op wettigheid en op wijzigingen die aansprakelijkheid zouden kunnen rechtvaardigen. Het bedrijf ASTRATEX a.s. is alleen aansprakelijk voor deze externe content voor zover het bedrijf het verdere gebruik ervan moet staken als het bevestigend geïnformeerd wordt over de onwettigheid of wederrechtelijkheid ervan en als dat technisch mogelijk en redelijk is. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de content die het op andere websites beschikbaar stelt en aan wiens aanbod het deelneemt, evenals voor de eigen content.


Online geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u hier kunt vinden. We zijn niet verplicht en evenmin bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentenarbitragepanel.